VERZENDINGEN

Discretie staat bij ons voorop. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat alle pakketten netjes en blanco de deur uitgaan. Daarnaast staan wij garant voor snelle leveringen.
Bij Twicefashion.nl worden alle standaard bestellingen binnen Nederland met DHL geleverd. Zo worden alle bestellingen voor 21.00 binnen 3 werkdagen verzonden.

Het adres wat je bij jouw bestelling hebt doorgegeven als factuuradres is in eerste instantie tegelijk jouw afleveradres. Mocht je toch graag een ander afleveradres willen dan jouw eigen adres, geef dit dan aan bij jouw bestelling. Hiervoor kun je kiezen als je iemand een cadeau wilt sturen, of als je bijvoorbeeld je pakketje wilt laten bezorgen op jouw werkadres. Wil jij liever jouw bestelling op een servicepunt afgeleverd hebben dan is dit ook geen probleem. Selecteer op de kassapagina jouw gewenste afhaal locatie en zie gelijk welke openingstijden dit postkantoor heeft.

Niet thuis? Geen probleem!
Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).
Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Dit kan uw eigen adres zijn of een ander adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst

Standaard verzending Nederland (€6,95).
Voor het verzendklaar maken, controleren en het afleveren van de bestelling betaal je een bijdrage per bestelling. Bij iedere bestelling onder de €75,00 wordt een standaard verzendbijdrage van €6,95 doorberekend. Bij iedere bestelling boven de €75,00 is de verzending gratis. Mocht je meerdere bestelling plaatsen op dezelfde dag, dan is het niet mogelijk om deze bestellingen samen te versturen. Voor beide bestellingen worden apart verzendkosten in rekening gebracht. Bij volledige retournering van jouw bestelling ontvang je samen met jouw aankoopbedrag jouw verzendkosten terug. Eventuele kosten voor het retourneren zijn altijd voor rekening van de koper. Zo kun je altijd zorgeloos bestellen zonder eventuele kosten achteraf.