Betalen

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij Twicefashion.nl kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij Twicefashion.nl. De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij Twicefashion.nl kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen. Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account.

Bij Twicefashion.nl kun je zowel met IDEAL, als met bankoverschrijving betalen. Zo is er altijd een betalingsmogelijkheid die je prettig vindt.
IDEAL
Deze betaaloptie biedt jou als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.
Bij Twicefashion.nl kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

Bij Twicefashion.nl kun je betalen met waardebonnen die zijn uitgegeven door ons. Waardebonnen die zijn uitgegeven door Twicefashion.nl kun je inwisselen op de pagina voor de kassa door de kortingscode in te vullen in het vakje ‘vouchers’.

Heb je item(s) retour gestuurd naar Twicefashion.nl natuurlijk wil je het aankoopbedrag dan zo snel mogelijk terug hebben op jouw rekening. Voor iedere betaaloptie die je hebt gekozen, staat een maximale terugbetalingstermijn van 14 dagen. Al onze terugbetalingen worden uitgevoerd binnen deze termijn.

Als je jouw factuur al hebt betaald maar je stuurt daarna alsnog een artikel retour binnen de retour termijn, dan zal deze na verwerking van jouw retour binnen 14 dagen worden teruggestort op jouw rekening.
LET OP! Cadeaubonnen zijn nooit inwisselbaar voor geld. Er zal altijd een nieuwe waardebon van Twicefashion.nl worden uitgekeerd binnen 14 dagen.