Shop till you drop!

betaalbare fashion

hip en trendy

happy customer

TW!CE

Nice to see you!

Neem rustig een kijkje op onze gloednieuwe website mét webshop. Zoals je van ons gewend bent hebben we diverse outfits voor je gecombineerd, maar ook de losse items shop je online. Enjoy!

TW!CE

Waarom TW!CE?

Combineren kun je leren, en wij helpen je hier graag bij!

Trendy, modieus en bij de tijd. Zo kun je de collectie omschrijven.

Maak je outfit compleet met de tofste accessoires.

Dat is wat wij willen zien, van oor tot oor!

Kijkje in de winkel?

TW!CE

trendsetjes

Samengesteld door onze eigen stylistes
Comfi Cosy

Easy & outgoing

Purple Power

Alledaags & stoer

Jolly Jungle

Feestelijk & vrolijk

Classy Casual

Charmant & vlot

TW!CE

Onze merken

Only

Only

Kijkend naar de laatste trends, bepaald ONLY een eigen unieke versie van mode, rekening houdend met de verschillende momenten van de dag. Van origine is ONLY een denim merk waardoor je elke collectie betaalbare jeans kan vinden bij ONLY met een perfecte pasvorm. 

Lofty Manner

Lofty Manner

Eigentijdse dameskleding met een vrouwelijke, nonchalante stijl. Diversiteit aan materialen, met oog voor detail.  Fashion-forward en trendbewust kleden voor een betaalbare prijs.

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie wil inspireren. Nooit dicteren. Wij geloven dat trends pas écht de wereld veroveren wanneer ze eigen gemaakt worden. Weg van hokjes, los van kaders. Wie je bent, is wat je draagt.

Petrol Industries

Petrol Industries

Een casual merk waarbij vrouwelijkheid met een stoer randje voorop staat.

Casual denim gerelateerd merk waarbij vrouwelijkheid met een stoer randje voorop staat. Items die vrouwen het gevoel geven dat ze trots op zichzelf mogen zijn!

TW!CE

tevreden klanten

Hier doen we het natuurlijk voor!

Wauw! Wat een verademing. Combineren is nooit zo mijn ding geweest daarom werd mij geadviseerd eens bij TW!CE binnen te stappen. Ik was meteen op mijn gemak en mijn vriend kreeg zelfs koffie! Zo had ik rustig de tijd om het een en ander te passen.  De meiden hebben mij super geholpen en mij vooral laten zien dat ik veel kledingstukken op verschillende manieren kan dragen, zo heb ik met 7 kledingstukken toch zeker 4 verschillende outfits! 

Melina van deursen
TW!CE

over ons

Voor de nieuwsgierige aagjes.

Wij (Claudia & Maartje) zijn sinds 2014 de trotse eigenaars van TW!CE fashion op de driesprong in Rosmalen… Inmiddels 20 jaar vriendschap en voorheen al 7 jaar collega’s in de MODE. Vandaaruit de stap genomen en TW!CE opgericht. Als mode en trends in het hart zit gaat dat er niet snel meer uit! Vol passie vullen we ons winkeltje met betaalbare mode volgens de laatste trends. Voor ieder wat wils- en het is bij ons altijd GEZELLIG

xxx
TW!CE

vraagje of shout out?

We luisteren graag naar je!
Contact

De Driesprong 13
5241 TJ Rosmalen
073-7200895
info@twicefashion.nl